Κλινικό Φροντιστήριο – Webinar με θέμα: «Δεδομένα και εξελίξεις στην Covid-19 πανδημία» Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:00

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της  Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός» θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:00, το Κλινικό Φροντιστήριο – Webinar με θέμα: «Δεδομένα και εξελίξεις στην Covid-19 πανδημία», με ελεύθερη συμμετοχή.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.
Για να κατεβάσετε το έντυπο δήλωσης συμμετοχής πατήστε εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ WEBINAR:
Σας ενημερώνουμε ότι το Κλινικό Φροντιστήριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Zoom. Οι οδηγίες-κωδικοί σύνδεσης στο Zoom, θα αποσταλούν εγκαίρως, σε όσους δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. έως τις 14-02-23 και ώρα 1μμ., αποστέλλοντας το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής ηλεκτρονικά στο e-mail: sseh.evaggelismos@gmail.com.
*    Δωρεάν παρακολούθηση – Δήλωση συμμετοχής με e-mail στη Γραμματεία της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
*    Χορήγηση e-πιστοποιητικών παρακολούθησης με Μόρια (ΠΙΣ).
(απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του e-πιστοποιητικού είναι η παρακολούθηση του συνολικού χρόνου της εκδήλωσης και η συμπλήρωση του Εντύπου Αξιολόγησης).
*   Πληροφορίες – Εγγραφές – Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής: https://www.evaggelismos-hosp.gr/index.php/ekpaideftika-programmata-epistimonikon-tmimaton/klinika-frontistiria-zoom-2022-2023  
*Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες μαγνητοσκοπούνται και το υλικό αναρτάται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Π.Ν.Ε., στο site του Νοσοκομείου, για on demand παρακολούθηση.