17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λοιμώξεων

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λοιμώξεων, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 3-5 Μαρτίου 2017.

Οι εξελίξεις στο πεδίο των λοιμώξεων είναι συνεχείς, και για το λόγο αυτό απαιτείται διαρκής ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας που εμπλέκονται στη διάγνωση και τη θεραπεία των λοιμώξεων σε επιστημονικές εκδηλώσεις, όπως είναι το Πανελλήνιο Συνέδριο Λοιμώξεων. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τόσο η Οργανωτική, όσο και η Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας, έχουν καταβάλει κάθε προσπάθεια για την κατάρτιση ενός επιστημονικού προγράμματος που θα καλύπτει τα τρέχοντα προβλήματα, αλλά και τις σημαντικές εξελίξεις στο χώρο των Λοιμώξεων. Θέματα που θα απασχολήσουν το φετινό συνέδριο είναι, μεταξύ άλλων, το αντιεμβολιαστικό κίνημα, οι τελευταίες εξελίξεις στη θεραπεία των μυκητιάσεων, της φυματίωσης και των ιογενών ηπατιτίδων, οι λοιμώξεις σε πρόσφυγες και μετανάστες, η θεραπεία των λοιμώξεων από πολυανθεκτικά παθογόνα, καθώς και η πολιτική χρήσης των αντιβιοτικών και ο έλεγχος των λοιμώξεων στο νοσοκομείο.

Προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή σας στις εργασίες του συνεδρίου, η οποία αφενός είναι καθοριστική για την επιτυχία του, αφετέρου θα μας δώσει την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με τα προβλήματα που αφορούν στις λοιμώξεις και μας απασχολούν στην καθημερινή άσκηση της ιατρικής.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Λ.
Α. Σκουτέλης

Ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Ε.Λ.
Μ. Μαραγκός

Πρόγραμμα